Zelfstanding Assistent Accountant / MKB adviseur

Jouw profiel
Je hebt een HBO- of universitaire opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en je bent bereid te investeren in je ontwikkeling door het volgen van de Post HBO accountancy opleiding. Daarnaast heb je één of twee jaar werkervaring opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. Ervaring in het werken met Caseware, Twinfield, Exact Online, Visionplanner en Nextens is een pre.

We zijn op zoek naar een ambitieuze, nauwkeurige, leergierige, flexibele en betrokken collega die het ambieert om uiteindelijk zijn of haar eigen klanten te begeleiden van de financiële administratie tot jaarrekening en aangiftes. Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

De functie
Jouw functie is zeer divers. Je werkt in een team van ervaren collega´s met wie je kunt sparren over werkzaamheden en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast zullen zij jou coachen in jouw groei- en ontwikkeltraject. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren en  beoordelen van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Dit gebeurt op kantoor maar ook veel op locatie bij de klant. Daarbij draag je zorg voor de bijbehorende digitale dossiervorming, het maken van journaalposten en het verwerken hiervan in de betreffende administratie. Daarnaast bereid je BTW aangiftes voor, stel je tussentijdse cijfers op en ondersteun je de relatiebeheerder bij het opstellen van begrotingen en budgetten. Je verzorgt de publicatiestukken en de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan in een jong en dynamisch kantoor met informele, open en collegiale werksfeer. Bovendien zetten wij maximaal in op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zo bieden wij jou naast training on the job ook externe trainingen aan om te werken aan advies- communicatie- en presentatievaardigheden. Na eind 2017 ons kantoorpand te hebben verbouwd is er flink geïnvesteerd in een moderne kantooromgeving met aandacht voor vitaliteit door het in gebruik te nemen van flex (zit en sta) werkplekken.

Naast deze functie bieden wij je een uitstekend pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct


Upload jouw CV + motivatie (.pdf max 1mb)
Vragen? Neem gerust contact op met Tom Franken

Tom Franken

+31614681557


Vacatures