Als Assistent Accountant heb jij genoeg ervaring en kennis in huis om klanten te ondersteunen en te voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je bent ambitieus, weet een volwaardige vertrouwensrelatie op te bouwen met klanten en kan persoonlijk advies geven op het gebied van onze financiële en fiscale dienstverlening. Wil je deze kennis en ervaring inzetten bij ons kantoor met ruim 500 MKB klanten? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Wie zijn wij?

GS accountants & adviseurs is een groeiend accountants- en advieskantoor gevestigd in Enschede (Lonneker). Er zijn verschillende disciplines (accountancy, fiscaal, administratie en rapportage, salarissen en HR advies) vertegenwoordigd en circa 26 collega’s werkzaam. Wij hebben een jong, enthousiast, ambitieus en hecht team. Onze cultuur kenmerkt zich door persoonlijkheid, laagdrempeligheid, we vieren graag samen onze successen en organiseren regelmatig leuke activiteiten om de ‘teamspirit’ te versterken. Binnen het team wordt er op een goede en serieuze manier samengewerkt, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Wie zoeken wij?

Vanwege groei zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde, pro-actieve en enthousiaste Assistent Accountant. Je hebt een financiële hbo- of universitaire opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en je bent, bij voorkeur, reeds gestart met een studie Post HBO/AA. Je bent bereid te investeren in je ontwikkeling, middels het volgen van relevante cursussen. Daarnaast heb je relevante werkervaring (3-6 jaar) binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. Je maakt je het gebruik van softwarepakketten snel eigen, waarbij kennis en ervaring met de softwarepakketten Caseware, Twinfield, Elsevier Nextens, Exact een pre is.

Jouw rol

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wil ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de verdere digitale inrichting en optimalisatie van de financiële processen, daar ligt jouw toegevoegde waarde. Je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen. Je stelt jaarrekeningen samen en verzorgt de publicatiestukken en de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je werkt in een team van ervaren collega’s met wie je kunt sparren over werkzaamheden en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast zullen zij je coachen in jouw groei- en ontwikkeltraject.

Jij bent: 

 • iemand met sterk inlevingsvermogen in je klanten en kan persoonlijk advies geven op het gebied van onze financiële en fiscale dienstverlening;
 • iemand met brede kennis en algemene ontwikkeling;
 • ambitieus en gedreven om te investeren in je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • een positief voorbeeld voor anderen;
 • bewaker van deadlines, coördineert werkzaamheden en stelt prioriteiten;
 • iemand met uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • een teamplayer.

Wat wij bieden

Bij GS accountants & adviseurs is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het nog verder ontwikkelen en benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Uiteraard bieden we daarnaast een uitstekend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Onkostenvergoeding;
 • Telefoon;
 • Laptop;
 • Flexibele werkplekken met zit/sta bureaus en fietsstoelen;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Lease auto (afhankelijk van werkervaring)
 • Aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Bonusregeling;
 • Je wordt gefaciliteerd in het voltooien van je praktijkopleiding waarbij voldoende assurance werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zoals wettelijke controle opdrachten.

Interesse?

Ben je toe aan een volgende ambitieuze stap in je carrière en ga jij samen vooruit met GS? Laat dan je CV en motivatiebrief achter op dit e-mailadres: t.franken@gsaccountants.nl

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij GS accountants & adviseurs? Neem dan contact op met Tom Franken (mede eigenaar). Je kunt Tom bereiken via t.franken@gsaccountants.nl, 06-14681557.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.