Salarisverwerker / Adviseur

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur HRM) of een door werkervaring opgedaan vergelijkbaar werk- en denkniveau.  Je bent in het bezit van het Praktijk diploma loonadministratie (PDL) en hebt actuele kennis binnen het vakgebied. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in de salaris administratieve dienstverlening bij voorkeur op een accountantskantoor. We zijn op zoek naar een ambitieuze, nauwkeurige, leergierige en flexibele collega die het ambieert om leiding te geven aan een collega salarisverwerker en  wil meebouwen aan de uitbreiding van onze salarispraktijk. Naast salarisverwerking krijg je energie van klantencontact en ga je onder begeleiding diverse adviesvaardigheden op doen.

De functie
Het gaat om een  gecombineerde functie waarbij je naast de aansturing van een collega salarisverwerker (0,6 FTE) tevens zelf de salarisadministratie verwerkt van een aantal grotere loonklanten en daarnaast ook diverse loongerelateerde advieswerkzaamheden zal gaan oppakken. Deze advieswerkzaamheden kunnen betrekking hebben op thema’s binnen de loonbelasting, beloning, ziekteverzuim en HRM maar ook een belangrijk aandachtsgebied is begeleiding van (nieuwe) relaties bij de implementatie en uitbreiding van de salaris en personeelsadministratie binnen de online applicatie NmbrS.   

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan in een jong en dynamisch kantoor met informele, open en collegiale werksfeer. Bovendien zetten wij maximaal in op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zo bieden wij jou naast training on the job ook externe trainingen aan om te werken aan advies- communicatie- en presentatievaardigheden. Na eind 2017 ons kantoorpand te hebben verbouwd is er flink geïnvesteerd in een moderne kantooromgeving met aandacht voor vitaliteit door het in gebruik te nemen van flex (zit en sta) werkplekken.

Naast deze functie bieden wij je een uitstekend pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct


Upload jouw CV + motivatie (.pdf max 1mb)
Vragen? Neem gerust contact op met Tom Franken

Tom Franken

+31614681557


Vacatures