Vacature Loonadministrateur (parttime)

Jouw profiel

Je hebt een hbo-opleiding afgerond en bent daarnaast in het bezit van het praktijkdiploma boekhouden (PDL). We willen je graag direct kunnen inzetten als loonadministrateur en vragen dan ook ervaring bij een accountantskantoor (3-5 jaar).  Je werkt nauwkeurig en bent klantgericht met een commerciële instelling. Je signaleert advieskansen en handelt deze zelf af of in samenspraak met een collega. Je zet je maximaal in voor een tevreden klant. Dit doe je zelfstandig maar ook in teamverband.

De functie

Ter versterking van ons kantoor zijn wij op zoek naar een loonadministrateur die deze functie parttime (20-24 uur per week) komt vervullen. Samen met een collega-loonadministrateur ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten. Je zorgt voor een juiste doorvoering van de mutaties en salarisberekeningen zodat iedere medewerker van onze klanten zijn of haar loonstrook correct en tijdig ontvangt.

Als je daarnaast graag klanten wilt adviseren over salaris- en personeelsvraagstukken dan verzoeken wij je ook te reageren want dit behoort tot de mogelijkheden.

Ons aanbod

Een uitdagende baan in ons mooi verbouwde pand! We hebben een erg leuk team van collega’s en er heerst een open collegiale sfeer. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast zijn wij altijd bereid in jou te investeren. Wil je een opleiding volgen om je verder te kunnen ontwikkelen binnen ons vakgebied dan staan wij hier graag voor open.