Vacature Zelfstandig Assistent Accountant / Relatiebeheerder

Jouw profiel

Je hebt de Post HBO accountancy opleiding afgerond en bent begonnen met de praktijkstage of hebt deze reeds afgerond.  Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring binnen een accountantskantoor opgedaan. Ervaring in het werken met diverse programmatuur inzake verwerken administraties, opstellen tussentijdse cijfers en samenstellen jaarrekening is een pre. We zijn op zoek naar een ambitieuze, nauwkeurige, leergierige, flexibele en betrokken collega die het ambieert zijn of haar eigen klanten te begeleiden en adviseren van de financiële administratie tot jaarrekening en aangiftes. Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

De functie
Jouw functie is zeer divers. Je werkt in een team van ervaren collega´s met wie je kunt sparren over werkzaamheden en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast coach je beginnend en gevorderd assistenten in hun groei- en ontwikkeltraject. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het samenstellen en reviewen van de complexere jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers. Dit gebeurt op kantoor maar ook veel op locatie bij de klant. Daarbij draag je zorg voor de bijbehorende digitale dossiervorming, Daarnaast bespreek je de opgestelde jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, begrotingen en budgetten. Ook ben je betrokken bij diverse adviestrajecten die je samen met de accountant uitvoert. Je verzorgt de publicatiestukken en de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan in een jong en dynamisch kantoor met informele, open en collegiale werksfeer. Bovendien zetten wij maximaal in op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zo bieden wij jou naast training on the job ook externe trainingen aan om te werken aan advies- communicatie- en presentatievaardigheden. Na eind 2017 ons kantoorpand te hebben verbouwd is er flink geïnvesteerd in een moderne kantooromgeving met aandacht voor vitaliteit door het in gebruik te nemen van flex (zit en sta) werkplekken.

Naast deze functie bieden wij je een uitstekend pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.