Vacature: administratief – secretarieel medewerker

In verband met het zwangerschapsverlof van onze secretaresse, zijn wij per direct op zoek naar een administratief – secretarieel medewerker. Tot en met september zal de functie 40 uur per week bedragen. Na terugkomst van onze secretaresse kun je 20 tot 28 uur blijven om gezamenlijk deze functie uit te voeren, met evt. uitgroeimogelijkheden tot 40 uur.

Jouw profiel
Je hebt een MBO- niveau 4 of HBO opleiding afgerond en je bent bereid te investeren in je ontwikkeling door het eventueel volgen van aanvullende cursussen Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre. Je kunt zelfstandig en accuraat werken en bent daarnaast stressbestendig want je kunt goed prioriteren.  Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De functie
Jouw functie is zeer divers. Enerzijds voer je diverse secretariële werkzaamheden uit ter ondersteuning van management en collega´s. Hierbij kan gedacht worden aan het agendabeheer, het afhandelen van in/ en uitgaande post, je staat klanten te woord per telefoon, aan de balie of per e/mail. Je stelt offertes en andere uitgaande poststukken op. Je verzorgt mailings aan klanten en bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Eigenlijk zorg je voor een goed verloop binnen kantoor op alle vlakken.

De secretariële functie kan worden uitgebreid met administratieve werkzaamheden zoals het uitvoeren van voorbereidende administratieve werkzaamheden bij administraties van klanten van kantoor.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende baan in een jong en dynamisch kantoor met informele, open en collegiale werksfeer. Bovendien zetten wij maximaal in op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zo bieden wij jou naast training on the job ook externe trainingen aan om bijvoorbeeld te werken aan communicatievaardigheden. Na eind 2017 ons kantoorpand te hebben verbouwd is er flink geïnvesteerd in een moderne kantooromgeving met aandacht voor vitaliteit door het in gebruik te nemen van flex (zit en sta) werkplekken. Naast deze functie bieden wij je een uitstekend pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.