Over Groeneveld & Semmekrot

Wij denken graag met u mee

Vanuit onze eigen achtergrond als ondernemer denken wij als accountants en belastingadviseurs met u mee en fungeren als klankbord. Wij richten ons niet alleen achteraf op cijfers en resultaten, maar denken graag pro-actief met u mee. Een ondernemer moet in zijn eentje namelijk al genoeg beslissingen nemen. Al 15 jaar trekken wij op deze manier samen op met onze klanten. Als een betrokken, klantgericht accountantskantoor met een professionele, maar ook heel persoonlijke aanpak.

Wij voelen ons als het ware de huisarts van de ondernemer. Een vertrouwenspersoon, die kan inschatten wanneer een specialist moet worden ingeschakeld. (Huub Groeneveld)

Professioneel én persoonlijk

Groeneveld/Semmekrot heeft een team van 19 vakkundige, gemotiveerde mensen in huis die u professioneel én persoonlijk kunnen adviseren. Bij ons zijn de lijnen kort en wij hebben alle faciliteiten onder één dak. Hebt u heel specifiek advies nodig, bijvoorbeeld op het gebied van pensioen of belastingen, dan kunnen wij terugvallen op een uitgebreid netwerk van specialisten.

Klaar voor de toekomst

Groeneveld/Semmekrot richt zich vooral op het MKB in de breedste zin van het woord. Bij ons hebt u te maken met één contactpersoon, die volledig op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw onderneming. Behalve in vakkundig personeel, investeren wij voortdurend in de nieuwste automatiseringssystemen. Dit maakt het mogelijk sneller te werken, waardoor er meer tijd is voor persoonlijk advies aan onze klanten. Wij zijn, kortom, in alle opzichten klaar voor de toekomst en hard op weg een volledig papierloos kantoor te worden.