Wat klanten zeggen..

Schasfoort Makelaars

Woningtransacties gaan over het leven. Daarom is het belangrijk dat Schasfoort Makelaars haar klanten goed kent, zodat samen het traject van het kopen of verkopen van een woning kan worden doorlopen.

Groeneveld Semmekrot Accountants trekken op dezelfde manier met ons op. Betrokken en persoonlijk. Als accountant projecteren ze een duidelijke ‘stip aan de horizon’ voor ons als ondernemer en als privé persoon. Op die manier weten we samen waar we naar toe gaan; wat we willen bereiken.
En het mooie is, dat Huub Groeneveld hier altijd een glimlach aan toevoegt.

Brookhuis BV (Personenvervoer/Reizen/Verkeersschool)

Ronald Brookhuis is vanaf dag 1 klant bij Groeneveld Semmekrot Accountants. En dat heeft er bepaald niet alleen mee te maken, dat hij behalve familie ook vriend is van Huub Groeneveld. ‘We hebben zakelijk ook altijd een nauwe band gehad.

De charme en kracht van Huub is dat hij niet denkt als een boekhouder maar echt als creatieve ondernemer.’ In tegenstelling tot veel andere accountants neemt Huub Groeneveld volgens Ronald Brookhuis ook geen afstandelijke houding aan tegenover zijn klanten. ‘Hij gaat niet tegenover je zitten, maar neemt meteen naast je plaats om gezamenlijk het doel te bereiken.’
Ondanks het feit dat Brookhuis ondertussen controleplichtig is en daarvoor een ander kantoor heeft moeten inschakelen, is Huub Groeneveld de belangrijkste externe adviseur voor Brookhuis gebleven.

Platvoet Beveiligingssystemen

Groeneveld Semmekrot Accountants denkt als ondernemer met je mee. Ze zijn goed op de hoogte van de fiscale regels en mogelijkheden, waarmee je als bedrijf je voordeel kunt doen. Verder zijn ze goed en snel te bereiken, omdat de lijntjes kort zijn. En dan is er nog de plezierige persoonlijke benadering.

Precies zoals wij dat ook gewend zijn met ónze klanten.
In de afgelopen jaren heeft Platvoet een paar grote stappen gemaakt, met onder meer een bedrijfsovername en verhuizing in de zomer van 2015. Deze ingrijpende trajecten werden door Groeneveld Semmekrot professioneel en financieel uitstekend begeleid.

Café Bierlokaal De Engel

Via een accountmanager van Heineken kwam Bas Boerrigter in 2005 bij (toen nog) Groeneveld Accountant terecht, toen hij Café Bierlokaal De Engel in Oldenzaal overnam van zijn legendarische baas en leermeester Toon Engelbertink. Hij was op zoek naar een wat kleiner accountantskantoor, met korte lijntjes en persoonlijke contacten.

Tien jaar later vindt hij dat bij Groeneveld Semmekrot Accountants nog altijd. Met inmiddels Raymon Semmekrot als persoonlijk aanspreekpunt, kan hij er met al zijn vragen op het gebied van de financiële bedrijfsvoering, maar ook het personeelsbeleid terecht. ‘Het zijn hele fijne mensen, die je altijd snel en vriendelijk helpen.’

Didacticus Advies & Ontwikkeling

Thelma Stobbelaar startte in 2004 als zelfstandig ondernemer, met als doel onderwijskundige dienstverlening die vooral gericht is op de didactiek (de kunst van het onderwijzen). Met haar enthousiasme en aanpak weet ze anderen te stimuleren innovaties door te voeren in het onderwijs.

Zo’n tien jaar nu al werkt ze op een prettige manier samen met Groeneveld Semmekrot Accountants. Als ‘netjes en behulpzaam’ omschrijft de oorspronkelijk uit Friesland afkomstige Thelma de dienstverlening van het kantoor. ‘Bij het bespreken van de stukken nemen ze de tijd en het contact is heel persoonlijk, maar wel met Twentse nuchterheid.’

Ricoh Document Center Apeldoorn

Directeur Karel van Lange van Ricoh Documents Center Apeldoorn werkt al sinds zijn start als ondernemer samen met Groeneveld-Semmekrot Accountants. Lachend: ‘Met mijn lengte van 2.03 meter ben ik hun grootste klant.’ Om in alle ernst te vervolgen: ‘Ze zitten kort op de bal, zijn pro actief en denken mee met de ondernemer.’

Ricoh Document Center Apeldoorn is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Van Lange: ‘Naast onze hoogwaardige hardware – multifunctionals en printers – bieden we duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer en oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Hierdoor kunnen onze klanten efficiënter, duurzamer en productiever werken.’ Met partner Ricoh beschikt Karel van Lange in Apeldoorn over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche.

Ricoh Document Center Friesland

Samen met haar man begon Sietske Plantinga ooit vanuit hun woning in Drachten als franchisenemer met een Document Center van Ricoh, wereldwijd expert op het gebied van IT & Document Solutions. Acht jaar geleden kwam ze Huub Groeneveld tegen en sindsdien is Groeneveld Semmekrot als accountant hun ‘steun en toeverlaat en rots in de branding’.

Het persoonlijke contact met Huub Groeneveld gaf volgens Sietske de doorslag. ‘Hij is heel eerlijk en open en we kunnen prima met elkaar door één deur.’ Bij de gestage groei, die hun Ricoh Document Center Friesland de afgelopen jaren doormaakte (naar zes personeelsleden) speelden de vertrouwelijke en deskundige adviezen van Huub Groeneveld volgens Sietske Plantinga een belangrijke rol.