Ons Team

 • Huub Groeneveld (AA)
  Huub Groeneveld (AA)Accountant Administratieconsulent, Vennoot

  De drive in mijn werk is het samenwerken met mensen, met de medewerkers en de klanten. De drive in mijn sociale leven is  “wie goed doet, goed ontmoet”. Een echt mensenmens.

  Tel: 06-22244347

 • Raymon Semmekrot (AA)
  Raymon Semmekrot (AA)Accountant Administratieconsulent, Vennoot

  In het leven: tijd vrij maken om leuke dingen te doen met mijn gezin, vrienden en de mensen om mij heen. In het werk: het met plezier samenwerken met collega’s en klanten en samen successen behalen.

  Tel: 06-43833666

   

   

 • Tom Franken
  Tom FrankenVennoot

  Als adviseur heb ik meer dan 16 jaar ervaring binnen de accountancy. Ik ga altijd voor de persoonlijke ‘klik’. Voor mij is dat een hele belangrijke voorwaarde om elke dag met plezier mijn werk te doen en het maximale eruit te halen. Specialisatie: begeleiding van ambitieuze (groei) ondernemers.

  Tel: 06-14681557

 • Roy Hermes
  Roy HermesRelatiebeheerder

  Optimale balans tussen werk en  vrije tijd.
  Samen met de collega’s de cliënt fiscaal optimaal bedienen.

  Tel: 06-40058761

 • Roy Senger
  Roy SengerSalarisadministrateur

  Wat je zelf niet wilt, doe dat een ander ook niet aan. In het dagelijks leven is dit elkaar helpen waar dat mogelijk is. In het werk is dat gezamenlijk zorgen voor een correcte salarisadministratie waarbij de werknemers en werkgevers tevreden zijn. Foutieve salarissen leveren veel onrust op de werkvloer, dit moeten we gezamenlijk voorkomen.

  Tel: 06-40565709

 • Tekla Groeneveld
  Tekla Groeneveldsecretarieel medewerkster

  Het is prettig werken op ons kantoor,
  goede sfeer en een goed team.

  Tel: 053-5374422

 • Esther Toepoel-Kroeze
  Esther Toepoel-KroezeSecretaresse

  Ik houd ervan om mensen een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat kan zijn door het vriendelijk te woord staan per telefoon, aan de balie, of door een extra lekker kopje koffie! Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier!

  Tel: 053-5374422

 • Gijs Brunink
  Gijs BruninkFinancieel administratief medewerker

  Samen met de klant streven naar het beste resultaat. In het dagelijks leven ben ik graag onder de mensen want samen sta je sterker.

  Tel: 06-36580772

 • Ömer Yüksel
  Ömer YükselAssistent Accountant

  Ik ben trots dat ik een deel mag uitmaken van dit succesvolle team. Buiten mijn werktijd ben ik graag in de sportschool.

  Mijn motto in het leven is: Geloof in jezelf en ga je dromen achterna. Werk hard en blijf geduldig, je zult zien dat je dromen uitkomen: ‘’never give up’’

  Tel: 06-40533838

 • Frank Valley
  Frank ValleyAssistent Accountant

  Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Een nieuwe uitdaging waarbij ik de ruimte krijg om mezelf verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd sport ik graag, hierdoor ben ik een echte teamplayer met een winnaarsmentaliteit.

  Tel: 06-40275945

 • Niek Peters
  Niek PetersAssistent Accountant

  Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Doordat ik mijn afstudeeropdracht via Groeneveld/Semmekrot Accountants heb verkregen en deze ook succesvol heb afgerond was ik bekend bij en met de organisatie. Fijne collega’s met een informele sfeer op kantoor,  tegelijkertijd een professionele organisatie met veel ambitie!

  Tel: 06-11601012

 • Lennart Schoonheden
  Lennart SchoonhedenAssistent Accountant

  Samen met de collega’s en cliënten van Groeneveld/Semmekrot hoop ik veel werkplezier te hebben. Om samen succesvol te kunnen zijn in het werk is plezier hierin voor mij een belangrijke basis.
   
  Tel: 06-57551021

 • Maarten Morsink
  Maarten MorsinkAssistent Accountant

  Na het afronden van mijn afstudeeropdracht bij Groeneveld/Semmekrot, ben ik sinds juli 2017 werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Een mooie organisatie waarbij ik de ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen.

  Tel: 06-12335242

   

 • Wout Kikkert
  Wout KikkertAssistent Accountant

  Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Ik heb bij Groeneveld/Semmekrot stage gelopen en ook mijn afstudeeropdracht uitgevoerd, waardoor ik bekend was bij en met de organisatie. De sfeer binnen het kantoor is altijd goed en je krijgt de tijd en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Naast mijn werk voetbal ik graag.

  Tel: 06-18200655

 • Christi Semmekrot
  Christi SemmekrotSecretarieel medewerkster

  Sinds begin 2018 werk ik bij Groeneveld/Semmekrot Accountants ter ondersteuning van het secretariaat. Dienstverlenend werken in een team met allemaal mooie mensen die hun eigen kwaliteiten bezitten geeft mij veel plezier.

  053-5374422

 • Ingrid Rengelink
  Ingrid RengelinkFinancieel administratief medewerker

  Cijfers zijn mijn passie en ik mag graag de klanten ontzorgen door de boekhouding voor ze te doen.

  Juist de diversiteit aan klanten bij Groeneveld/ Semmekrot Accountants spreekt mij erg  aan en maakt dat ik elke dag met veel plezier naar en aan het werk ga.

 • Wouter Brunninkhuis
  Wouter BrunninkhuisAssistent Accountant

  Als nieuwe werknemer bij Groeneveld/Semmekrot ben ik blij dat ik de kans krijg om mijzelf hier te kunnen ontwikkelen en te werken in een jong, gezellig en spontaan team dat over veel kennis beschikt en bereid is om iedereen te helpen waar het kan en waar nodig. Ik ben trots om deel uit te mogen maken van dit team.

 • Irene Postma
  Irene PostmaAssistent accountant

  Vanaf augustus ’18 ben ik met veel plezier (weer) bij Groeneveld/Semmekrot Accountants gestart. Ik hoop mezelf hier een beetje verder te ontwikkelen als net-afgestudeerde.

  Motto: Kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

   

 • Adriana Zwiggelaar
  Adriana ZwiggelaarAssistent Accountant

  Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Het is prettig werken in het team met een informele sfeer op kantoor, waarbij iedereen elkaar wil helpen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik de ruimte krijg om mijzelf te blijven ontwikkelen.