Ons Team

 • Huub Groeneveld (AA)
  Huub Groeneveld (AA)Accountant Administratieconsulent, Vennoot

  De drive in mijn werk is het samenwerken met mensen, met de medewerkers en de klanten. De drive in mijn sociale leven is  “wie goed doet, goed ontmoet”. Een echt mensenmens.

  Tel: 06-22244347

 • Raymon Semmekrot (AA)
  Raymon Semmekrot (AA)Accountant Administratieconsulent, Vennoot

  In het leven: tijd vrij maken om leuke dingen te doen met mijn gezin, vrienden en de mensen om mij heen. In het werk: het met plezier samenwerken met collega’s en klanten en samen successen behalen.

  Tel: 06-43833666

 • Tom Franken
  Tom FrankenVennoot

  Als adviseur heb ik meer dan 16 jaar ervaring binnen de accountancy. Ik ga altijd voor de persoonlijke ‘klik’. Voor mij is dat een hele belangrijke voorwaarde om elke dag met plezier mijn werk te doen en het maximale eruit te halen. Specialisatie: begeleiding van ambitieuze (groei) ondernemers.

  Tel: 06-14681557

  • Roy Hermes
   Roy HermesRelatiebeheerder

   Optimale balans tussen werk en  vrije tijd.
   Samen met de collega’s de cliënt fiscaal optimaal bedienen.

   Tel: 06-40058761

  • Roy Senger
   Roy SengerSalarisadministrateur

   Wat je zelf niet wilt, doe dat een ander ook niet aan. In het dagelijks leven is dit elkaar helpen waar dat mogelijk is. In het werk is dat gezamenlijk zorgen voor een correcte salarisadministratie waarbij de werknemers en werkgevers tevreden zijn. Foutieve salarissen leveren veel onrust op de werkvloer, dit moeten we gezamenlijk voorkomen.

   Tel: 06-40565709

  • Resy Brookhuis
   Resy BrookhuisAssistent Accountant

   Sinds 18-08-2008 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot accountants en ik werk hier met veel plezier. Je krijgt de ruimte en tijd om jezelf verder te ontwikkelen en de sfeer onder de collega’s is altijd goed.

   Tel: 06-40847365

  • Gijs Brunink
   Gijs BruninkAssistent accountant

   Samen met de klant streven naar het beste resultaat. In het dagelijks leven ben ik graag onder de mensen want samen sta je sterker.

   Tel: 06-36580772

  • Esther Toepoel-Kroeze
   Esther Toepoel-KroezeSecretaresse

   Ik houd ervan om mensen een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat kan zijn door het vriendelijk te woord staan per telefoon, of door een extra lekker kopje koffie!

   Tel: 053-5374422

  • Tekla Groeneveld
   Tekla Groeneveldsecretarieel medewerkster

   Het is prettig werken op ons kantoor,
   goede sfeer en een goed team.

   Tel: 053-5374422

  • Miranda Timmermans – ten Bolscher
   Miranda Timmermans – ten BolscherSecretaresse

   In 2006 ben ik bij GS begonnen. Wat mij daar aansprak is het persoonlijke, een “kleine” onderneming, hecht teamverband. Dit is nu nog steeds zo, al zijn wij gegroeid qua klantenbestand. Belangrijkste is nog steeds het vriendelijke; een stapje meer contact met de klant. Als secretaresse ben je het visitekaartje voor ‘t kantoor en na alle jaren doe ik dit nog steeds met veel inzet en plezier.

   Tel: 053-5374422
    

  • Ömer Yüksel
   Ömer YükselAssistent Accountant

   Ik ben trots dat ik een deel mag uitmaken van dit succesvolle team. Buiten mijn werktijd ben ik graag in de sportschool.

   Mijn motto in het leven is: Geloof in jezelf en ga je dromen achterna. Werk hard en blijf geduldig, je zult zien dat je dromen uitkomen: ‘’never give up’’

   Tel: 06-40533838

  • Frank Valley
   Frank ValleyAssistent Accountant

   Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Een nieuwe uitdaging waarbij ik de ruimte krijg om mezelf verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd sport ik graag, hierdoor ben ik een echte teamplayer met een winnaarsmentaliteit.

   Tel: 06-40275945

  • Niek Peters
   Niek PetersAssistent Accountant

   Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Doordat ik mijn afstudeeropdracht via Groeneveld/Semmekrot Accountants heb verkregen en deze ook succesvol heb afgerond was ik bekend bij en met de organisatie. Fijne collega’s met een informele sfeer op kantoor,  tegelijkertijd een professionele organisatie met veel ambitie!

   Tel: 06-11601012

  • Lennart Schoonheden
   Lennart SchoonhedenAssistent Accountant

   Samen met de collega’s en cliënten van Groeneveld/Semmekrot hoop ik veel werkplezier te hebben. Om samen succesvol te kunnen zijn in het werk is plezier hierin voor mij een belangrijke basis.

    

   Tel: 053-5374422

  • Maarten Morsink
   Maarten MorsinkAssistent Accountant

   Na het afronden van mijn afstudeeropdracht bij Groeneveld/Semmekrot, ben ik sinds juli 2017 werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Een mooie organisatie waarbij ik de ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen.

   Tel: 053-5374422

    

  • Wout Kikkert
   Wout KikkertAssistent Accountant

   Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Ik heb bij Groeneveld/Semmekrot stage gelopen en ook mijn afstudeeropdracht uitgevoerd, waardoor ik bekend was bij en met de organisatie. De sfeer binnen het kantoor is altijd goed en je krijgt de tijd en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Naast mijn werk voetbal ik graag.

   Tel: 053-5374422