Ons Team

 • Huub Groeneveld
  Huub GroeneveldAccountant Administratieconsulent, Vennoot

  De drive in mijn werk is het samenwerken met mensen, met de medewerkers en de klanten. De drive in mijn sociale leven is  “wie goed doet, goed ontmoet”. Een echt mensenmens.

  Tel: 06-22244347

 • Raymon Semmekrot (AA)
  Raymon Semmekrot (AA)Accountant Administratieconsulent, Vennoot

  In het leven: tijd vrij maken om leuke dingen te doen met mijn gezin, vrienden en de mensen om mij heen. In het werk: het met plezier samenwerken met collega’s en klanten en samen successen behalen.

  Tel: 06-43833666

   

   

 • Tom Franken
  Tom FrankenVennoot

  Als adviseur heb ik meer dan 16 jaar ervaring binnen de accountancy. Ik ga altijd voor de persoonlijke ‘klik’. Voor mij is dat een hele belangrijke voorwaarde om elke dag met plezier mijn werk te doen en het maximale eruit te halen. Specialisatie: begeleiding van ambitieuze (groei) ondernemers.

  Tel: 06-14681557

 • Roy Hermes
  Roy HermesRelatiebeheerder

  Optimale balans tussen werk en  vrije tijd.
  Samen met de collega’s de cliënt fiscaal optimaal bedienen.

  Tel: 06-40058761

 • Roy Senger
  Roy SengerSalarisadministrateur

  Wat je zelf niet wilt, doe dat een ander ook niet aan. In het dagelijks leven is dit elkaar helpen waar dat mogelijk is. In het werk is dat gezamenlijk zorgen voor een correcte salarisadministratie waarbij de werknemers en werkgevers tevreden zijn. Foutieve salarissen leveren veel onrust op de werkvloer, dit moeten we gezamenlijk voorkomen.

  Tel: 06-40565709

 • Tekla Groeneveld
  Tekla Groeneveldsecretarieel medewerkster

  Het is prettig werken op ons kantoor,
  goede sfeer en een goed team.

  Tel: 053-5374422

 • Esther Toepoel-Kroeze
  Esther Toepoel-KroezeSecretaresse

  Ik houd ervan om mensen een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat kan zijn door het vriendelijk te woord staan per telefoon, aan de balie, of door een extra lekker kopje koffie! Dit doe ik al een aantal jaar met veel plezier!

  Tel: 053-5374422

 • Gijs Brunink
  Gijs BruninkFinancieel administratief medewerker

  Samen met de klant streven naar het beste resultaat. In het dagelijks leven ben ik graag onder de mensen want samen sta je sterker.

  Tel: 06-36580772

 • Ömer Yüksel
  Ömer YükselAssistent Accountant

  Ik ben trots dat ik een deel mag uitmaken van dit succesvolle team. Buiten mijn werktijd ben ik graag in de sportschool.

  Mijn motto in het leven is: Geloof in jezelf en ga je dromen achterna. Werk hard en blijf geduldig, je zult zien dat je dromen uitkomen: ‘’never give up’’

  Tel: 06-40533838

 • Frank Valley
  Frank ValleyAssistent Accountant

  Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Een nieuwe uitdaging waarbij ik de ruimte krijg om mezelf verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd sport ik graag, hierdoor ben ik een echte teamplayer met een winnaarsmentaliteit.

  Tel: 06-40275945

 • Niek Peters
  Niek PetersAssistent Accountant

  Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Doordat ik mijn afstudeeropdracht via Groeneveld/Semmekrot Accountants heb verkregen en deze ook succesvol heb afgerond was ik bekend bij en met de organisatie. Fijne collega’s met een informele sfeer op kantoor,  tegelijkertijd een professionele organisatie met veel ambitie!

  Tel: 06-11601012

 • Lennart Schoonheden
  Lennart SchoonhedenAssistent Accountant

  Samen met de collega’s en cliënten van Groeneveld/Semmekrot hoop ik veel werkplezier te hebben. Om samen succesvol te kunnen zijn in het werk is plezier hierin voor mij een belangrijke basis.
   
  Tel: 06-57551021

 • Maarten Morsink
  Maarten MorsinkAssistent Accountant

  Na het afronden van mijn afstudeeropdracht bij Groeneveld/Semmekrot, ben ik sinds juli 2017 werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Een mooie organisatie waarbij ik de ruimte krijg om mij verder te ontwikkelen.

  Tel: 06-12335242

   

 • Wout Kikkert
  Wout KikkertAssistent Accountant

  Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Ik heb bij Groeneveld/Semmekrot stage gelopen en ook mijn afstudeeropdracht uitgevoerd, waardoor ik bekend was bij en met de organisatie. De sfeer binnen het kantoor is altijd goed en je krijgt de tijd en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Naast mijn werk voetbal ik graag.

  Tel: 06-18200655

 • Christi Semmekrot
  Christi SemmekrotSecretarieel medewerkster

  Sinds begin 2018 werk ik bij Groeneveld/Semmekrot Accountants ter ondersteuning van het secretariaat. Dienstverlenend werken in een team met allemaal mooie mensen die hun eigen kwaliteiten bezitten geeft mij veel plezier.

  053-5374422

 • Wouter Brunninkhuis
  Wouter BrunninkhuisFinancieel administratief medewerker

  Als nieuwe werknemer bij Groeneveld/Semmekrot ben ik blij dat ik de kans krijg om mijzelf hier te kunnen ontwikkelen en te werken in een jong, gezellig en spontaan team dat over veel kennis beschikt en bereid is om iedereen te helpen waar het kan en waar nodig. Ik ben trots om deel uit te mogen maken van dit team.

   

  Tel: 053-5374422

 • Adriana Zwiggelaar
  Adriana ZwiggelaarAssistent Accountant

  Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot Accountants. Het is prettig werken in het team met een informele sfeer op kantoor, waarbij iedereen elkaar wil helpen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik de ruimte krijg om mijzelf te blijven ontwikkelen.

  Tel:  06-40847365

 • Melanie Hofste
  Melanie HofsteSecretaresse

  Persoonlijke benadering en oog voor detail hebben, vind ik erg belangrijk.

  Servicegericht en dienstverlenend naar klant en collega zijn, en dit alles altijd met een warme glimlach doen, is iets wat mij energie geeft.

  Tel: 053-5374422

   

   

   

   

   

 • Bas Westerveld (AA)
  Bas Westerveld (AA)Accountant Administratieconsulent

  Als accountant ben ik een betrokken en open sparringpartner voor ondernemers. Ik zie mijzelf als een betrouwbare steunpilaar die kennis koppelt aan praktische (innovatieve) oplossingen en bij alles telkens de klant vooropstelt.

  Tel: 06-50513942

   

 • Miranda Lycklama à Nijeholt
  Miranda Lycklama à NijeholtSalarisadministrateur

  Op 1 maart 2019 begon er voor mij een nieuwe uitdaging bij Groeneveld/Semmekrot accountants en belastingadviseurs. Hier wil ik mij graag bezig houden met het ontzorgen van onze klanten op het gebied van de salarisadministratie, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun core business.

  Daarnaast hecht ik veel waarde aan de juiste balans tussen werk en prive. Deze balans heb ik hier gevonden.

  Tel: 053-5374422

 • Francis Shamon
  Francis ShamonAssistent accountant

  Na mijn stageperiode in 2018 van Groeneveld/Semmekrot, ben ik in 2019 weer  begonnen bij Groeneveld/Semmekrot als parttimer naast mijn studie. Je krijgt de tijd en ruimte of jezelf verder te ontwikkelen en de sfeer binnen het kantoor is altijd goed.

  Tel: 053-5374422

   

 • Stef Reekers
  Stef ReekersAfstudeerder

  Sinds januari 2019 ben ik als afstudeerder begonnen bij Groeneveld/Semmekrot. Hier ga ik onderzoek uitvoeren naar de voordelen van een klantenportaal. Ik ben hier in een dynamisch team terechtgekomen met een prettige werksfeer. Groeneveld/Semmekrot heeft automatisering hoog in het vaandel staan en hier hoop ik een bijdrage aan te kunnen leveren!

  • Ineke Kleinlugtebelt
   Ineke KleinlugtebeltStagiaire

    

   Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot als stagiair. Ik kijk er naar uit om veel te leren en de theorie toe te passen in de praktijk.

   Ik vind het fijn om in een klein team te werken en ben blij dat ik de kans heb gekregen om mij verder te ontwikkelen. Als persoon ben ik heel zorgzaam en het geeft mij energie om het meest optimale resultaat voor de klant te behalen.

  • Stephan Bastiaans
   Stephan BastiaansStagiair

   Sinds februari 2019 ben ik als stagiair werkzaam bij Groeneveld/Semmekrot. Het is een divers team met een goede sfeer waar ik de ruimte krijg om mezelf veder te ontwikkelen.

   Ik heb altijd de drive om een zo goed mogelijk resultaat voor de klant te behalen.